Google analitycs da rateuri

4 iulie 2017
GoogleAnalytics

GoogleAnalytics

Google analitycs a inceput sa dea rateuri. Suspectam de ceva timp asta pentru ca ma uitam pe statisticile site-urilor din mai multe surse si nu prea bateau datele.

Astazi insa am dovada.:)

Aveti mai jos 2 print screenuri, unul de pe aplicatia de telefon a google analitycs, iar altul de pe site-ul lor accesat cu computerul. Ambele au fost facute azi dimineata (la data cand am scris articolul, adica 3 iulie) la aceiasi ora, deci datele ar fi trebuit sa fie la fel. Spun la fel pentru ca si aplicatia de mobil cat si site-ul lor ar fi trebuit sa acceseze aceiasi baza de date si sa foloseasca aceiais algoritmi de contorizare.

In urmatoarea poza, care e un printscreen de pe telefon, se vede ca pe 2 iulie am avut 92 de vizitatori pe site si 97 de sesiuni.

google analitycs telefon

google analitycs telefon

In urmtoarea poza facuta de pe site-ul google analitycs se vade ca tot pe 2 iulie am avut 51 de utilizatori si 52 de sesiuni.

google analitycs site

google analitycs site

Asta era unul din motivele pentru care va spuneam ca e bine sa folositi mai multe sisteme de masurare a performantei blogului si articolelor pentru ca doar unul nu poate fi de incredere. Datele corecte sunt cele de pe aplicatia de mobil, spun asta pentru ca alea bat cu slimstat analitycs pe care il am instalat pe blog si cu un alt sistem popriu de masurare.

 

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *