Program de mentorat gratuit pentru aventura ta online

11 august 2017
mentorat gratuit

mentorat gratuit

Cei care nu au mai avut blog sau nu am mai avut niciodata o afacere online si care incep acum aventura asta este foarte posibil sa nu reuseasca datorita greutatilor tehnice si a pasilor care trebuiesc urmati pentru a putea ajunge la rezultate, de aceea e bine sa va alegeti un mentor care sa va ghideze si care sa va ofere solutii atunci cnad voi va blocati.

Mentorul trebuie sa fie cineva care are suficienta experienta pe zona asta de online cat si pe zona de buisness pentru ca cele doua se intrepatrund in afacerea online. Cei care sunteti la inceput de drum o sa va confruntati cu diverse probleme si bariere care nu pot fi trecute foarte usor daca nu aveti experienta necesara.

Lucrurile se pot face in 2 feluri: sa platesti sau sa inveti singur sa faci lucruri. Fiecare dintre cele 2 metode are avantajele si dezavantajele ei: prima are avantajul ca accelereaza tot procesul si ca lucrurile se vor intampla mai repede decat in mod normal, iar al doilea are avantajul ca va dura mai mult pentru ca trebuie sa stai sa citesti si sa studiezi de fiecare data cand te confrunti cu o problema.

Un mentor cu experienta, in mod cert, a avut problema cu care tu te confrunti si  a gasit o sulutie de rezolvare, putand sa iti ofere o solutie viabila care sa iti rezolve problema si sa te ajute sa treci mai departe.

Toate astea fiind spuse vreau sa lansez in articolul asta posibilitatea ca 2 dintre cititorii care vor sa inceapa aventura online sa le ofer gratuit un program de mentorat astfel incat sa inceapa aventura online intr-un mod directionat si supravegheat avand sanse mult mai mari sa ajunga la rezultate decat facand asta pe cont propriu.

Ce presupune programul asta de mentorat:

-alegem tema si numele domeniului;

-facem impreuna toti pasii pentru a crea un blog sau un site si rezolvam problemele tehnice;

-facem vizibil proiectul online si il facem cunoscut pentru a atinge o masa critica;

-promovam proiectul online – prin retele sociale si camapanii de email (ne focusam pe promovari gratuite si resurse gratuite);

-masuram rezultatele si facem ajustari;

-stabilim servicii si public tinta;

-monetizam si incepem sa facem primii bani din proiectul online;

Cam astea ar fi directiile principale ale programului de mentorat. Programul de mentarat se va desfasura pe parcursul a 6 luni, iar cei care doresc sa intre in program trebuie sa aiba minim 200 de ron disponibili (pentru cumparare domeniu si gazduire) si sustinerea acelei gazduiri, restul consultantei fiind gratuita pe tot parcursul programului, care s eintinde, asa cum am mai spus, pe durata a 6 luni.

Valoarea programului de mentorat se ridica la 2000 de euro, dar pentru 2 paricipanti va fi gratuit. Programul este gratuit, dar trebuie dedicate 1-2 ore pe zi pentru proiectul acesta si multa pasiune pentru a putea reusi, restul se poate invata.

Persoanele vor fi alese de mine, iar inscrierea se va face pana la sfarsitul lunii august pe adresa de email adesoft@adesoft.ro. Titlul va trebui sa fie „Inscriere program mentorat gratuit”, iar in corpul emailului as vrea sa imi descrieti pe scurt proiectul pe care vreti sa lucram (nu trebuie sa fie neaparat blog) si cateva date despre voi.

Dupa ce primesc emailurile stabilim intalniri pentru a ne cunoaste si pentru a discuta despre program si proiect, fiecare intalnire o voi programa dupa ce primesc si analizez emailurile.

Alegerea celor 2 participanti la programul de mentorat o voi face la sfarsitul lunii August si ii voi anunta aici pe blog, iar dupa aceea am sa va tin la curent cu evolutia proiectelor si cu rezultatele obtinute.

Va astept emailurile!

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *