Cat de pregatit esti sa incepi o afacere online

27 august 2017

 

cat de pregatit esti sa incepi o afacere online

cat de pregatit esti sa incepi o afacere online

Am dicutat in ultima vreme cu mai multi oamnei despre afacerile online si am realizat ca foarte multi dintre ei nu stiu daca sunt pregatiti sau nu sa inceapa o afacere online, de aceea am realizat un formular pentru a putea vedea Cat de pregatit esti sa incepi o afacere online.

Formularul acesta, al carui link il gasesti in partea de jos a articolului, pe baza unor intrebari la care trebuie sa raspunzi iti evalueaza in timp real cat de pregatit esti sa incepi o afacere online. Intrebarile sunt facute astfel incat sa nu conteze ca vrei blog sau magazin virtual si evalueaza in timp real nivelul la care esti acum.

Dupa ce completezi formularul vei primi pe email o evaluare, evaluare pe baza raspunsurilor pe care le vei da la intrebari. Chestionarul vede la ce intrebari ai raspuns si cat de corect ai raspuns si apoi iti ofera un feedback real in concordanta cu raspunsurile tale.

Nu costa nimic sa faci aceasta evaluare ca sa vezi cat de pregatit esti sa incepi o afacere online, trebuie doar sa aloci ceva timp sa raspunzi corect si sincer la intrebarile din chestionar. Completarea chestionarului dureaza maxim 10 minute si a fost gandit astfle incat sa te treca prin cele mai importante aspecte ale pornirii unui business online.

La ce ma ajuta un astfel de chestionar?

Un astfel de exercitiu este util pentru tine deoarece iti dai seama unde te afli la momentul actual, ce mai ai de imbunatatit, iar pe baza acestor evaluari poti alege directia corecta pe care sa mergi mai departe pentru a avea sanse mari de reusita cu businessul online.

Foarte multe businesuri online esueaza deoarece nu sunt setate corect de la inceput iar antreprenorul nu stie ce pasi sa faca si cand sa faca acesti pasi pentru a reusi. Chestionarul Cat de pregatit esti sa incepi o afacere online este unul din pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea sanse mari de reusita.

Dupa ce ai citit acest articol mai aloca-ti inca 10 minute maxim pentru a completa formularul si a vedea rezultatele, te vor ajuta cu siguranta, fie ca vrei sa pornesti o afacere online in perioada urmatoare sau nu, fie ca deja ai inceput o aafcere online.

Linkul este urmatorul: http://adesoft.ro/formular cat de pregatit esti sa incepi 0 afacere online/

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *