Am blog dar nu vreau sa fac bani

28 august 2017
blog

blog

Daca ai hotarat la un anumit moment din viata ta sa intri in online si sa treci de la faza de facebook la faza de prezenta online profesionala ai facut o alegere buna. Trecerea asta se poate face simplu cu un blog, iar daca nu ai blog e momentul sa iei decizia. Urmatorul pas este sa monetizezi acel blog, adica sa faci in jurul lui o afacere si am sa-ti explic in continuare de ce e bine sa faci pasul asta.

Oamenii care au facut un blog (pe orice tema ar fi el) si care zic ca e facut doar asa pentru fun se mint in primul rand pe ei si apoi incearca sa-i minta si pe ceilalti. Nu sunt dur cand spun ca mint pentru ca tot efortul de a construi, crea continut si de a-l promova este un efort intens si constant si merita sa fie rasplatit la un moment dat. Acesti oameni spun ca nu vor sa monetizeze acel blog pentru ca inca nu si-au gasit calea si le e frica de esec.

Blogul trebuie monetizat, singurul motiv puternic pentru care trebuie sa faci asta este ca la un moment dat, daca banii nu vin, iti vei pierde interesul in a crea continut de calitate pentru blog si, incet incet, o va lua la vale, iar singura solutie va fi sa-l inchizi. E doar o problema de timp pana cand se va intampla asta, pentru ca de intamplat se va intampla cu certitudine.

Daca vii si vorbesti cu un specialist in business online el te va ajuta sa-ti gasesti calea si sa gasesti modalitatea de monetizare a blogului tau, modalitatea in care sa creezi un business in jurul blogului. Asta e frumusetea unui blog: te ajuta sa creezi un business in jurul lui si te ajuta sa gasesti clienti, sa vinzi si sa dezvolti o afacere.

Daca te-ai apucat de blog si creezi continut acolo contant de ceva vreme vino sa discutam, ori in privat ori la unul din workshopurile pe care le voi organiza in orasele din tara incepand cu luna septembrie a anului acesta si, in mod cert, te voi ajuta sa-ti gasesti calea si metoda de monetizare a blogului.

Urmareste postarile de aici pentru ca urmeaza noutati pentru tine si lucruri utile.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *