WeBTalks conferinta gratuita Incepe sa vinzi online

29 august 2017

Scopul acestui blog este ca tu cititorul sa te familiarizezi cu mediul online si sa vezi ca poti face o afacere online care sa creasca si sa vanda frumos, de aceea am deschis sesiunile de inscriere la WeBTalks Conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online”.

Conferintele WeBtalks sunt o serie de conferinte si workshopuri care se vor desfasura in mai multe orase din tara si in care tema principala va fi crearea unei afaceri online si promovarea acestei afacere. Fiecare participant la workshop va avea ocazia sa-si creeze propria afacere online si sa o promoveze astfel incat sa incepa sa vanda si sa faca profit in cel mai scurt timp, toate astea in timpul workshopului.

De ce ar trebui sa participi la conferinta?

In primul rand pentru a vedea cum iti poti deschide o afacere online, care sunt pasii si ce instrumente ai nevoie. La conferinta iti voi oferi informatii pe care nu la gasesti pe blog, aceste informatii sunt structurate si te ghideaza pas cu pas. In al doilea rand pentru a ne cunoaste. Nu in ultimul rand ,conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online” va fi un bun prilej de socializare si networkig, putand cunoaste oameni noi care au aceleasi interese ca tine, putand sa schimbi informatii cu ceilalti participanti.

La conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online” ofer informatii si materiale care sunt disponibile doar la conferinta, nu vor putea fi accesate in alt fel.

La conferinta am sa-ti spun povestea mea, cum ar reusit sa fac o afacere de succes din consultanta logistica (tot acest business a fost dezvoltat si promovat online GRATUIT). O sa vezi pasii pe care i-am facut, greselile pe care le-am facut si ce m-a tinut „in viata” in toata aceasta perioada.

Ce beneficii ai daca vii?

Participarea la conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online” te va face sa iti schimbi parerea despre afacerile online, vei vedea ca lucrurile sunt simple daca le faci urmand pasii corecti si daca ai ghidarea corecta. De asemenea, te va seta mental pentru a putea depasi barierele de inceput, bariere pe care le are orice antreprenor, fie ca a mai avut afaceri sau nu.

Cand si in ce orase are loc conferinta?

Orasele si datele in care are loc conferinta le aveti aici:

WeBTalks conferinta gratuita Incepe sa vinzi online

WeBTalks conferinta gratuita Incepe sa vinzi online

Inscrierea si participarea la conferinta, asa cum am mai spus sunt gratuite, de aceea ar trebui sa iti rezervi un loc incepand de acum.

Unde aflu detalii suplimentare si cum ma inscriu?

Detalii suplimentare poti afla accesand aceasta pagina: WeBTalks – conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online” , inscrierea se poate face din pagina aceasta sau, daca crezi ca ai suficiente informatii poti accesa direct pagina de inscriere la conferinta: Inscriere conferinta gratuita „Incepe sa vinzi online”

Dupa incriere te vom anunta cu 3-4 zile inainte de data conferintei la ce ora si in ce locatia se va tine conferinta.  Ca si principiu ora va fi 10 dimineata (cu posibile variantii 9 sau 11 in functie de locatie, disponibilitate etc), iar locatia o sala de conferinte din localitatea in care se organizeaza conferinta.

Lucrurile sunt simple si daca incepi sa faci urmand pasii corecti si cu ajutorul corect ai sanse mari de reusita cu o afacere in mediul online.

Daca ai intrebari sau nelamuriri te astept sa-mi scrii sau le poti pastra pana la conferinta si sa discutam acolo.

Nu uita sa completezi formularul: Cat de pregatit esti sa incepi o afacere online

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *