WeBTalks workshop Incepe se vinzi online

30 august 2017
WeBTals workshop Incepe sa vinzi online

WeBTals workshop Incepe sa vinzi online

Incepand de astazi am deschis inscrierea la WeBTalks workshopul Incepe sa vinzi online. Rolul workshopului este de a te ajuta sa depasesti barierele de inceput ale crearii unei afaceri online, si anume barierele tehnologice. In cadrul workshopului vom crea primul tau blog/site/magazin virtual bazat pe wordpress si il vom face vizibil online urmand toti pasii care presupun atingerea acestui obiectiv: alegere nume domeniu, cumparare domeniu, alegere solutie de gazduire, setare solutie de gazduire (conturi de email, de ftp), instalare wordpress, configurare wordpress si intalare module, satare google analitycs, stare google search console, setare produse si servicii pentru vanzare, monetizare blog, scriem primul articol, invatam sa inseram fotografii si video in postari, invatam sa facem formulare cu google forms si sa le integram in wordpress. Totul se desfasoara pe parcursul a 2 zile (6-7 ore pe zi), astfel incat la sfarsitul celor 2 zile vei avea un blog/site functional cu care sa incepi sa vinzi.

Este o experienta practica, totul se va face practic si nu ai nevoie de cunostinte de programare pentru a face asta, ci doar de cunostiinte de utilizare computer si editare documente. Trebuie sa vii cu laptopul tau la workshop ca sa lucram impreuna in acelasi timp si sa rezolvam impreuna problemele pe care le intampini.

Daca te-ai hotarat trebuie sa-ti spun ca workshopul costa 1000 de Ron cu tot cu TVA, iar  programul workshopului este urmatorul:

program workshop incepe sa vinzi online

program workshop incepe sa vinzi online

Daca mai ai nevoie de mai multe detalii aceseaza landingpageul workshopului aici: WeBTalks – workshop „Incepe sa vinzi online” unde ai mai multe detalii, sau daca deja esti convins poti accesa deja pagina de inscriere la workshop: Inscriere WeBTalks workshop „Incepe se vinzi online”.

Pentru ca ai ajuns pana aici, daca rezervi un loc pana la 20 septembrie ai un discount de 20% din pretul afisat. Daca alegi pachetul din 2 workshopuri (adica aces workshop + workshopul in care invatam despre promovare eficienta pe web) ai un discount suplimentar de 10% (discountul de 10% se aplica ultimul). Codul pentru discount este „w1sept20adesoft” si pentru a beneficia de discount il poti introduce in formularul de inregistrare, iar apoi totul se face automat.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *