De ce sa faci o afacere online

2 septembrie 2017

O intrebare care o aveti toti in minte atunci cand vreti sa incepeti o afacere: De ce sa fac o afacere online? In film incerc ca sa rapund spargand in doua intrebarea asta, iar prima intrebare rezultata este: De ce afacere?, iar a doua, dupa ce am inteles de ce sa fac o afacere este: de ce sa sa fie online acea afacere?.

Raspunsurile pe care le vei afla din film te vor face sa reconsideri, cred eu, ideea de a porni o afacere si sa te faca, impreuna cu filmele urmatoare, sa te decizi sa incepi. Pentru asta am inceput sa fac seria de conferinte WeBTalks in care sa intelegi si sa exersezi (in cadrul workshopurilor) performanta. Pentru inceput o afacere online iti poate aduce un plus de venituri, toate astea doar alocand o ora pe zi, o ora pe zi pe care oricare dintre noi o avem, dar o folosim pentru altceva. Eu, pentru proiectul asta, inceput acum 3 luni, aloc in medie 1 ora pe zi, iar in ultima saptamana am inceput sa aloc chiar la 2 zile pentru ca am un alt proiect care merge in paralel cu asta si se numeste http://excel-specialist.ro si la care am inceput sa aloc timp si efort.

Incepe afacerea online ca un hobby, incepe afacerea online atunci cand nu ai presiuni financiare si nu o fortezi sa creasca accelerat ci o lasi sa creasca natural si sanatos, Afacerea online iti va aduce un plus de venituri, iar cand acele venituri depasesc salariul tau de la job poti renunta la job si sa dedici mai mult timp acestei afaceri pornite ca hobby. In felul asta vei castiga foarte mult timp pentu tine, familie si prieteni si vei castiga multa liniste. Odata ce vei experimenta libertatea asta iti va fi greu sa intelegi cum ai putut sa muncesti atata timp ca angajat 8 ore pe zi.

Te las sa vezi filmul pentru ce vei afla si alte lucruri interesante din el, iar daca iti place transmite-l si prietenilor tai pentru ca sigur au ce invata din el:

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *