Bariere pentru care sa nu fac blog

3 septembrie 2017

Sunt mai multe bariere pe care trebuie sa le treci atunci cand vrei sa faci o afacere online, iar despre asta discut in filmul de azi.

Unele dintre bariere trebuie trecute de tine si trebuie sa-ti gasesti calea pentru a putea trece de ele, e vorba de bariera „gaseste-ti calea”. Eu asa o numesc, nu stiu daca asa o numesc si altii, dar e una dintre cele mai dificile de trecut.

Alte bariere despre care discut in film si pe care le vom trece impreuna la conferinta si workshopul „Incepe sa vinzi online” mai sunt: bariera tehnica, bariera financiara si cea de know-how. Iti povestesc ce inseamna fiecare in film. Din fericire pentru a trece de barierele asta te pot ajuta eu, adica sunt bariere care pot fi trecute cu ajutor din exterior.

Toate astea sunt lucruri interesante care pot fi aflate vizionand filmul urmator. Asa dupa cum vezi incepem sa avansam si ai din ce in ce mai multe informatii legate de afacerile pe internet si despre cum poti incepe.

Decizia de a incepe o afacere online nu e una usoara, dar avand suport pentru rezolvarea tuturor acestor bariere lucrurile incep sa fie mai simple si mai usor de parcurs.

Sunt foarte multe informatii despre care o sa discutam la confeirnta si sunt mai multe intrebari la care o sa aflati raspunsurile atunci. Cel mai important lucru dintre toate este sa incepi, altfel toate aceste discutii si informatii nu iti sunt utile. Pentru a putea sa vinzi online trebuie sa fii acolo, este cel mai important lucru este sa ai proiectul vizibil online, altfel orice discutie despre afaceri online, vanzari online nu isi au rostul. Asta este primul pas, iar pentru a lua decizia de a face acest pas e important sa raspunzila intrebarile legate de barierele pe care trebuie sa le treci.

Te las sa vezi si sper sa-ti ofere raspunsurile la intrebari:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *