Toata lumea trebuie sa aiba blog

5 septembrie 2017

Ceea ce spun in titlu este ceea ce cred eu ca ar trebui sa se intample, adica toti trebuie sa avem un blog…sau mai multe daca ne tine :). Si blog pe wordpress e recomandat. WordPress a inceput ca o platforma de blogging simpla si usor de folosit. Pe vremea cand a apartu wordpress mai erau si alte platforme, dar destul de complicate. Eu foloseam b2evolution la momentul ala si de vreo 5 ani am trecut la wordpress. WordPress e ceva ce as numi multiplatforma deoarece poate sa fie blog, poate sa fie site, poate sa fie magazin virtual. E foarte versatila ca si platofrma.

Sa revin la subiectul de azi: toata lumea sa aiba blog. Blogul te ajuta sa te promovezi pentru ca poti crea articole foarte simplu si foarte usor, articole care iti ofera tot timpul continut nou. Daca ai o firma de servicii de curatenie, de eexemplu, ptoi crea o multime de articole in jurul subiectului: ce scule foloseste, de ce aspiratorl ala e mai bun ca celalalt, ce produse chimice folosesti, ce produse folosesti pntru covoare, ce pentru baie, ce pentru pete nasoale, tricks & tips etc. Toate astea sunt subiecte bune de blog care ii tin pe citiitorii tai conectati, toate articolele ii fac sa fie conectati cu tine si, daca subiectele sunt interesante, nu se vor plictisi si nu se vor dezabona. Poate ca acum isi fac singuri curatenie, dar daca le faci o promotie de sarbatori poate se vor razgandi.

De asta e bun un blog, pentur ca iti tine cititorii si potentiali clienti calzi si ii poti converti mai usor.

Ar fi bine sa vezi filmul pentru ca e util si e si un alt exemplu acolo, ca sa intelegi mai bine de ce cred eu ca blogul e solutia la problemele tale.

Iata filmul de azi:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *