Frica de esec

7 septembrie 2017

Una din principalele probleme a celor care vor sa deschida o afacere este frica de esec. Toti am avut frica asta de esec la inceput si o mai avem cand incepem afaceri noi, si e normal sa existe. Frica de esec are la baza citeva elemente care pot fi gestionate foarte eficient prin citeva metode testate si de mine si de altii.

Despre asta va povestesc in filmul asta.

Vedem care sunt cele mai importante elemente care stau la baza fricii de esec si cum putem sa le gestionam eficient pentru a putea trece mai departe. Ceea ce va spun nu sunt pasaje citite din carti ci sunt din experienta proprie. Toti am trecut prin asta la inceput si toti am avut aceleasi temeri legate de inceperea unei afaceri noi.

E un film lung, dar interesant, asa ca va rog sa-l vizionati pe tot pentru ca din punctul meu de vedere sunt lucruri interesante.

Despre lucrurile astea o sa discutam si la conferinta si o sa vedeti cat de important este sa gestionati toate aceste elemente intr-un mod cat se poate de corect pentru a le putea depasi. Eu le-am depasit, alti antreprenori le-au depasit si in mod cert le vei depasi si tu.

Primul pas este deja facut, odata ce ai aflat de ele si le-ai constientizat deja incepi sa lucrezi cu ele si incepi sa mergi pe calea corecta pentru a deschide o afacere.

Elementele de care discut in film sunt:

-banii;

-increderea in tine;

-lipsa de knowhow si de instrumente specifice

-societatea

Fiecare dintre aspectele astea influenteaza frica de esec si influenteaza decizia ta de a incepe o afacere online.

Te las sa vezi filmul si daca crezi ca e interesant te rog sa-l trimiti si prietenilor tai pentru ca vor lua idei interesante din el. Deci, azi despre frica de esec in a incep o afcere:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *