Testeaza online marcheza offline

11 septembrie 2017

Da, e unul din sfaturile pe care il dau tuturor celor care vor sa inceapa o afacere: testeaza online si marcheaza ofline. Testeaza online pentru ca nu costa muult, e facil si e usor, iar un alt avantaj este ca te ajuta sa creezi comunitatea inainte de a deschide afacerea si apoi poti marca mult mai repede offline.

Antreprenorii sunt o specie aparte de oameni, ei de obicei nu sunt manageri si, tot de obicei, isi asuma riscuri mari, nu au un plan, improvizeaza mult si gasesc solutii la probleme pe parcurs. De asta riscurile pe care si le asuma atunci cand incep o afacere sunt foarte mari si greu gestionabile. Chiar si antreprenori cu experienta fac greseala despre care discut in film.

Daca te uiti la film vei avea ocazia sa intelegi despre ce e vorba si sa eviti greselile pe care altii le fac. In antreprenoriat nu exista o reteta de succes exista doar multe sfaturi si experiente persoanle care, din pacate, nu te duc la succes si nu te vor duce niciodata la succes, dar sfaturile si experientele astea te vor face sa reduci riscul de a esua. Cu asta trebuie sa lucrezi ,cu barierele care te pot face sa esuezi, si sa inveti sa le gestionezi astfel incat sa reduci riscurile.

Tot in film afli cum sa faci sa-ti maresti sansele de reusita daca iti deschizi un restaurant sau un salon de coafura. Bineinteles ca ceea ce va spun in film nu se rezuma numai la tipul asta de afaceri, dar am dat exemplele astea pentru ca tot romanul vrea un retaurant, o cafenea sau un salon de ce o fi el. Nimeni insa nu se gandeste cum sa reduca riscurile de insucces si cum sa-si mareasca sansele de succes. Asa cum le spun celor cu care lucrez pe consultanta toti stim cum se fac lucrurile si daca nu stim citim si aflam, diferenta o face modul in care implementam, iar asta te poate duce la succes sau insucces.

Te las sa vezi filmuletul in care alfi cum sa testezi online si sa marchezi offline:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *