Prezenta online 2 motive pentru care firma ta ar trebui sa fie online

15 septembrie 2017

Faptul ca ai un site nu inseamna ca ai o prezenta online, dar din pacate cam asta este perceptia la nivelul companiilor din Romania. Sunt statistici care spun ca oamenii inainte de a lua decizia de la lucra cu o companie fac un scurt research pe internet, iar acest research pleaca de la google. O simpla cautare pe google ar trebui sa le arate firma ta, daca ei nu o gasesc acolo, sau o gasesc foarte greu este foarte posibil ca ei sa te perceapa ca „inexistent”.

Aici nu ma refer doar la generatia milenials, ci ma refer la toti oamenii, pentru ca toti incep sa faca research pe internet.

Despre asta discut in filmul asta incercand sa iti ofer 2 motive pentru care firma ta trebuie sa aiba o prezenta online puternica. Jocurile se muta incet incet din zona offline in zona online. Ma gandesc la un viitor (nu foarte indepartat) in care masinile se vor conduce singure si, in acest caz, nu vor mai avea nevoie de parbrize (asta corelat si cu dorinta oameni de avea un spatiu privat in masina) sau vor avea geamuri care sa permita vizibilitate redusa. Coreleaza asta cu faptul ca nemaiffind nevoiti sa conduca oameni isi vor muta atentia pe telefoane sau ecranul din masina si nu se vor mai uita pe geam decat foarte rar sau deloc. Asta inseamna ca reclamele stradale nu vor mai avea utilitate, iar online-ul va deveni extrem de puternic, iar tu ai pierdut niste pasi importanti pentru ca ai decis prea tarziu sa incepi sa fii prezent online.

Daca inca nu realizezi puterea online-ului si daca filmul asta al meu nu te va convinge ca trebuie sa faci primii pasi pentru a te asigura ca ai o prezenta online puternica , e foarte posibil ca in viitorul nu foarte indepartat sa iesi din joc.

Cele 2 motive prezentate in film nu sunt singurele pentru care tu ar trebui sa ai o prezenta online, ci mai sunt si altele, dar astea sunt destul de actuale si puternice.

Te las sa vezi filmul, urmareste-l pana la capat pentru ca sigur te va interesa:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *