Asteptari vanzari online

18 septembrie 2017

Cei care intra acum in zona de vanzari online ar trebui sa aiba asteptarile corecte legate de cum ar trebui sa functioneze lucrurile in zona asta. Astteptarile sunt ca atunci cand au facut un site si l-au pus online clientii sa intre de-a valma si nenumarati sa comande produsele lor.

De foarte multe ori trebuie insa sa dea piept cu realitatea cruda si sa vada ca un site nu vinde, sa vada ca chiar daca ai un site, chiar daca afacerea ta e pe o zona extrem de cautata de clienti asta nu inseamna neaprata ca vei avea vanzari online, ba chiar din contra, e foarte posibil sa nu vinzi deloc.

Vanzarile online, ca sa se intample inseamna actiuni multe si constante din partea ta, a celui care doreste sa vinzi, inseamna actiuni care sa te scoata din „zgomot”, zgomotul asta reprezentand o multime de informatii nerelavante cu care potentialul client da piept atunci cand cauta ceva pe internet.

Pentru ca el sa ramana alaturi de tine trebuie sa ii oferi continut de calitate si unic care sa il ajute sa te diferentieze fata de zgomotul de pe internet.

Pe masura ce tot mai multi oameni au acces la internet, acesti oameni vor deveni creatori de continut, iar zgomotul va deveni tot mai mare. Pentru a reusi sa faci vinzari online trebuie sa gasesti solutia de a iesi din zgomot si de a avea mult, mult continut. Motoarele de cautare pentru a putea oferi ceva relevant celor care cauta trebuie sa aiba continut pe care sa-l indexeze si apoi sa poata face diferenta intre continut relevant si continut nerelevant.

O sa te las sa vezi filmul, despre asta vorbesc in film despre asteptarile pe care le ai legate de vanzarile online si despre asteptarile corecte pe care ar trebui sa le ai legate de vanzarile online.

Filmul in continuare:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *