Despre noi oamenii

20 septembrie 2017

In filmul asta va povestesc despre noi oamenii si despre eforturile pe care nu le depun ca sa iesim din zona de confort. De fapt este total invers si anume de faptul ca nu prea depunem eforturi sa iesim din zona de confort.

Stiind asta e bine sa folosesti asta in favoarea ta ca sa obtii vanzari mai multe in online. E foarte simplu de facut asta, tu, ca posesor de afacere online, sau viitor posesor de afacere online nu trebuie sa faci mari eforturi.Ttrebuie totusi sa intreprinzi ceva actiuni pentru ca, altfel, e foarte posibil, ca un vizitator al siteului sau blogului tau sa te paraseasca destul de repede fara a face actiuni si fara ca tu sa marchezi vanzarea.

Tot ceea ce va spun in filmul asta este despre noi oamenii si ai sa vezi ca este foarte real daca te observi pe tine atunci cand faci cumparaturi sau ai intentia sa cumperi ceva online.

Te las sa vezi filmul si sa tragi invataturile care trebuie din el, iar daca ai ceva intrebari sau nelamuriri trebuie sa stii ca e foarte usor sa ma intrebi comentand aici, pe youtube, pe facebook, pe linkedin sau oriunde altundeva ma prinzi online. ­čÖé

Sper sa iti fie de ajutor si dupa ce vezi filmul sa incepi sa faci ceva actiuni daca nu ai inceput deja sa le faci cu ceva timp in urma.
Atat in offline cat si in online oamenii au cam acelasi comportament cand vine vorba de a depune efort care sa-l scoata din zona de confort.
Despre asta e vorba in film:

 

 

 

No Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *