Prezenta online gasirea caii

30 septembrie 2017

Eu o numesc asa ” gasirea caii ” si este foarte importanta in a ne crea o pezenta online. Se refera la ce afacere ai vrea sa faci si cum sa iti gasesti calea ta. Despre asta este vorba in filmul asta si va dau niste sfaturi legate de asta.
Este foarte important sa va gasiti o afecere care va place, daca vreti sa incepeti o afacere online, petru ca la inceput vor fi multe bariere, bariere care pot fi trecute doar cu rabdare si staruinta. Chiar daca stii reteta si cum functioneaza 0 afacere, in foarte multe cazuri lucrurile nu se intampla asa cum vrei tu si asa cum iti planificii.
Daca pleci de la inceput fara entuziam pentru ca intri in ceva care nu e „calea ta” in momentul cand vei da de primele bariere vei fi dezamagit si vei avea tendinta de a renunta, de asta e foarte important entuziasmul de la inceput si rabdarea si calea potrivita.
O afacere nu incepe sa mearga in 2 luni, in 2 luni abia iti dai seama care sunt barierele si provocarile, dar cele 2 luni sunt foarte importante pentru ca te vor face sa renunti sau sa continui. Renuntarea sau continuarea tine foarte mult de entuziasm si de calea urmata. Daca calea iti place atunci nu se pierde entuziasmul.
Despre asta incerc sa vorbesc in filmul asta si iti dau cateva sfaturi despre cum sa-ti gasesti calea si trebuie sa intelegi ca aceasta cale este un element esential in continuarea unei afaceri pe care vrei sa o incepi. In momentul in care ai pe cineva alaturi si care sa te sfatuiasca cum sa depasesti barierele atunci lucrurile sunt si mai simple.
Te lasa sa vezi filmul si daca iti place share si la prietenii tai:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *