Despre promovare online

2 octombrie 2017

Un site care e pe web dar care nu beneficiaza de promovare online e foarte greu sa vanda. De fapt un astfel de site nu prea exista.

In filmul asta va vorbesc despre reclama platita si despre reclama „gratuita”. Am pus in ghilimele gratuita pentru ca de fapt ar trebui spus cu bugete mici si foarte mici. Bugetul este de obicei invers proportional cu efortul depus de tine si cu cunostiintele pe care le ai. Cu cat depui efort mai mult si ai cunostiinte mai multe despre promovare online cu atat bugetul ajunge sa fie foarte mic. Ideea generala este ca orice fel de promovare online vei face in final vei ajunge tot la promovarea „gratuita”. De fapt asa se intampla in foarte multe cazuri, existand totusi cazuri in care bugetele permit sa faci promovare platita pe periaode lungi de timp.

Trebuie sa retinati ca in final foarte multi dintre voi vor ajunge, indiferent de bugetele pe care le au, la promovarea gratuita si de aceea e foarte recomandat sa inveti sa faci asta. Cu cat inveti sa faci asta mai repede cu atat mai repede afacerea ta va avea rezultate mai bune si pe termen lung.

Despre asta vorbesc in film si asta este tema pe care as vrea sa ti-o dau sa te gandesti. Te sfatuiesc sa faci o analiza realisata si sa te gandesti ca marketingul e o loterie, adica poti baga bani multi in reclame si sa nu ai rezultate, de aceea e bine sa adopti o strategie rezervata, adica sa faci promovare gratuita pentru ca daca nu ai rezultate macar nu ai cheltuit bani pe promovare. E bine sa incerci toate variantele si sa alegi in cunostiinta de cauza si pe baza experientelor tale.

Poti viziona filmul aici:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *