De ce nu imi place facebook

4 octombrie 2017

Nu stiu daca stiti, dar daca nu stiti va spun eu acum ca eu nu sunt fan facebook. Nu sunt fan facebook nici in zona de organic si nici in zona de reclame platite. Motivele pentru care se intampla asta le veti afla din film, cu niste cifre, iar altele o sa vi le spun aici:

  • pe zona de organic, nu imi place facebook pentru ca a scazut dramatic in ultimii ani numarul de oameni pe care ii atingi cu o postare organica. O poastare pe care o pui acolo iti trimite maxim 3-4 persoane pe zi pe blog, ceea ce e egal cu zero si nu merita efortul. Inteleg ca vor sa te duca in zona platita, dar acolo ar fi trebuit sa ofere ceva mai bun si mai destept decat ce e pe organic ca sa te convinga sa faci si sa ai avantaje mai multe.
  • nu imi ofera acces la datele de contact ale celor cu care sunt conectat (decat sporadic). Cand ma refer sa imi ofere acces sa ma lase sa imi export un fisier cu ei si cu adresele lor de email si numerele lor de telefon. Pot, desigur, sa iau numerele lor de telefon si adresele de email intrand in contul fiecaruia, dar asta e munca de chinez si eu nu sunt dispus sa o fac.  Poate e dispus vreunul dintre voi sa o faca;
  • Nu ma rasplateste cu nimic pentru ca ii creez continut acolo. Rasplata din punctul meu de vedere ar fi fost accesul la datele celor cu care sunt conectat si anularea limitarii de 5000 de contacte pe contul personal.

Poate o sa ziceti ca facebook e ca toate celelate retele si ca toti fac asta, dar nu e asa. Sunt cel putin 2 retele sociale care ofera beneficii mult mai mari decat facebook pe zona de organic, ca sa le aflati trebuie sa veniti la conferintele mele.:)

Va las sa vedeti filmul pentru ca acolo va explic alte lucruri pentru care nu imi place facebook.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *