Despre branding

7 octombrie 2017

Astazi am sa va vorbesc despre branding si am sa va vorbesc simplu, pe intelesul tuturor. In film va dau si un exemplu pentru a intelege despre ce e vorba mai bine,

Chestia asta cu brandingul costa extrem de mult si dureaza mult, dar odata ce ai ajuns acolo ai mult de castigat pentru ce devii prima optiune de cumparare in capul clientilor.

Asa cum o sa vedeti la exemplele din film brandingul e ceva de se castiga greu si se poate pierde usor daca nu intreprinzi nici o actiune atunci cand un competitor te ataca.

As vrea sa intelegeti chestiunea asta cu brandingul pentru ca e ceva ce blogul va poate ajuta sa creati. Ca sa ajungeti sa fiti prima optiune de cumparare se poate face, de obicei, intr-un singur fel, sadindu-le in cap zi de zi, saptamana de saptamana mesaje care sa va pozitioneze astfel in capul lor, iar pentru a face asta blogul e instrumentul perfect pentru noi cei care nu avem la dispozitie fonduri de milioane de dolari sau euro.

In obiectivul nostru al tuturor ar fi sa ne cream un brand, brand care sa ne ajute sa vindem mai mult si sa ne dezvoltam. Pentru a face asta insa e nevoie de drum lung si de rabdare multa, chestiunea asta putand dura 5-10 ani ca sa ajungi la rezultatele scontate

Pentru a ajunge sa ai un brand trebuie sa comunici permanent cu clientii tai si constant, iar la un moment dat lucrurile o vor lua in directia care trebuie, daca strategia si instrumentele folosite sunt corecte.

Filmul despre branding il puteti vedea aici si daca crezi ca e interesant te astept sa-l sharuiesti cu prietenii si colegii tai:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *