Emailer email sender machine

10 octombrie 2017
emailer email sender

emailer email sender

Emailer email sender machine este un soft pentru trimitere automata de emailuri (campanii de email marketing) folositor celor care au volume mari de trimiteri de emailuri. Daca ai citeva mii de adrese de email atunci licenta pentru acest soft se va amortiza intre 3 si 6 luni in functie de numarul de emailuri pe care le ai de trimis. Daca la momentul actual folosesti un serviciu gen Mailchimp atunci in mod cert platesti cateva sute de euro lunar pentru a face trimiterile, iar daca platesti cateva sute de euro lunar e cazul sa treci la un soft de sine statator pentru care platesti o licenta 1 data si poate fi folosit permanent fara taxe suplimentare.
Emailer se intaleaza la tine pe server (pentru asta ai nevoie de ajutorul nostru, dar instalarea este inclusa in pachetul de licentiere), toata operatiunea dureaza 30 de minute, iar apoi poti folosi programul creandu-ti propriile campanii de email si trimitand emailuri fara restrictii.
Odata cu achizitia softului vei primi de la noi si instructiuni cu bune practici pentru trimiterea de emailuri de pe serverul tau pentru a evita problemele cu serverele mari de emila (Yahoo si Gmail).
Licenta cumparata este pentru un singur domeniu daca, dar doriti sa achizitionati pentru mai multe domenii softul trebuie instalat separat pe fiecare domeniu in parte, dar pentru mai mult de 3 domenii putem acorda discounturi.
Softul permite colectarea adreselor de email de pe site-ul web, introducerea de emailuri bulk dintr-un fisier csv, dezabonarea automata a utilizatorilor, urmarirea utilizatorilor care citesc si dau click pe linkurile din email.
De asemenea softul poate fo personalizat astfel incat sa trimita automat emailuri personalizate utilizatorilor in functie de actiunile pe care ei le fac in site. De exemplu, daca aveti un magazin virtual si un utilizator da click pe anumite produse la urmatoarea campaniei de email produsele din categoria de care el a fost interesat vor fi scoase in fata sau marcate distinct. O astfel de peronalizare nu este inclusa in pretul standard si se va face un pret separat pentru cei care doresc o astfel de personalizare.

Softul este foarte usor de folosit si foarte intuitiv, in zilele urmatoare voi pune pe blog si un film d eprezentare a softului.

Softul nu incarca serverul, permitand trimiteri nelimitate de emailuri, exista totusi restrictii restrictii impuse de serverele mari de email gen Yahoo. Ca si idee Softul a putut trimite foarte usor 100.000 de emailuri pe zi acum cativa ani in unul din proiectele noastre web. Noi il folosim pentru trimiterea zilnica de campanii de email.

Softul poate fi comandat din pagina de produse, iar pretul il aveti acolo.

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *