Promovare online push notification

23 octombrie 2017

Astazi as vrea sa va vorbesc despre o noua forma de promovare online si anume despre push notification. Push notification este o forma noua de promovare online, asa cum va ziceam, si a inceput de la telefoanele mobile, cu acele notificari care se pozitioneaza in bara de sus la telefoanele cu SO apple si android, iar apoi au fost adoptate si de siteurile web si browserele web.
Browserele suportate de push notification sunt mozilla, chrome si safari, la momentul actual.
Promovarea online prin push notification functioneaza ca un serviciu de notificare, notificare care se trimite tuturor utilizatorilor care sunt abonati atunci cand scrii un articol nou pe blog. Functioneaza foarte bine cu wordpress, e un modul separat care se instaleaza, daca aveti blog pe alta platforma nu pot sa va spun daca sunt sau nu dezvoltate module pe acea platforma.
Asa cum va ziceam push notification transmite o notificare atunci cand ai scris un nou articol, notificare pe care utilizatorul o va vedea prima oara cand va deschide browserul in partea dreapta jos. Daca da click pe acea notificare va fi directionat in pagina articolului.
Pentru a vedea cum functioneaza va puteti abona la push notification pe aceasta pagina.

Push notification se afiseaza doar utilizatorilor noi pentru a se putea abona. Functioneaza aproape la fel cu un serviciu de newsletter si permite utilizatorului sa se dezaboneze oricand doreste de la acest serviciu, dezabonarea inseamna ca el nu va mai primi notificari in viitor de la site-ul respectiv.
Serviciul are si citeva dezavantaje, dezavantaje care vi le prezint in filmul urmator.
Va lasa sa vedeti filmul, iar daca vreti sa vedeti cum functioneaza abonati-va la aceasta pagina, daca vreti sa-l instalati si nu stiti cum va ajut eu cu placere sa faceti asta.
Filmul:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *