Promovare online Emailer soft de trimis campanii de email marketing

26 octombrie 2017
emailer soft pentru trimis campanii de email marketing

emailer soft pentru trimis campanii de email marketing

Stiti ca eu sunt un sustinator al promovarii online prin campanii de email marketing. asta se intampla pentru ca e o forma de promovare ieftina si extrem de eficienta, dar care nu se poate face fara instrumentele potrivite si cunostiintele potrivite.

De ce am nevoie de instrumente si cunostiinte potrivite pentru a trimite campanii de email marketing?

Daca acum 10 ani trimiterea de emailuri era o chestiune simpla si relativ usoara, acum aceata activitate a devenit o stiinta in sine. Acum 10 -11 ani nu aveai nevoie de instrumente si cunostiinte speciale, nu aveai nevoie de IP fix si de zeci de reguli care trebuiesc respectate. Pur si simplu aveai nevoie de un excel de o adresa de email configurata pe Outlook si te apucai sa trimiti emailuri, oarecum automat si fara eforturi mari.

Metoda functioneaza si azi cu volume mici de emailuri de cateva zeci pe zi, dar daca te vei apuca sa faci asta constant probabil ca in 2 saptamani vei fi blocat de serverele de emai.

Pe langa asta iti trebuie o solutie profesionala care sa fie integrata cu site-ul tau si care sa masoare rezultatele, iti trebuie un soft sau o platforma care sa iti permita sa timiti un email persoanlizat fiecarei persoane, sa iti permita sa faci segmentari pe baza de date si eventual sa trimiti fiecarei persoane in functie de interele ei.

Ce stie sa faca Emailer softul pentru trimis campanii de email marketing?

Emailer stie sa faca tot ce am discutat mai sus si multe altele pe care vi le detaliez in filmul de mai jos. daca sunt niste lucruri pe care Emailer nu le face, dar ai vrea sa le faca, dupa ce incepi sa-l utilizezi, in mod cert te voi ajuta sa dezvoltam facilitati noi pe care ti le doresti.

Emailer il poti comanda de aici: Comanda Emailer.

Pentru a trimite campanii de email marketing eficiente si care sa aiba mari sanse de a ajunge in inboxul clientilor te invit sa urmaresti urmatorul film in care iti prezint Emailer softul pentru trimitere de campanii de email marketing:

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *