Promovare online despre SEO

29 octombrie 2017

In promovarea online SEO este un element extrem de important. Din punctul meu de vedere dupa newsletter SEO este al doilea element important de care trebuie sa te ocupi in momentul in care ti-ai facut o afacere online.

SEO inseamna optimizarea siteului sau blogului pentru a obtine o pozitie cat mai sus in cautarile google. Optimizarea se face in interiorul siteului, asta inseamna ca aticolele si paginile trebuiesc scrise si concepute astfel incat sa maximizeze gasirea siteului sau blogului de catre motoarele de cautare.

Atunci cand discutam despre motoarele de cautare discutam despre google pentru ca el e singurul motor de cautare care are o cota de piata impresionanta in Romania. De fapt termenul de SEO a fost inventat de catre ei.

Asa cum ziceam SEO se face insite si offsite, iar in film va explic ce inseamna fiecare dintre ele. Daca siteul sau blogul tau nu este optimizat pentru SEO si nu va avea un ranking bun atunci el nu se va pozitiona bine in cautarile google. Asta inseamna ca vei primi putin trafic din google, traficul din google este important pentru ca acei oameni care vin de acolo sunt 90% convertiti, iar asta te va ajuta sa vinzi mai bine si mai mult.

Competitia este mare pe zona de SEO si de aceea toata lumea vrea sa faca asta pentru ca e o metoda de promovare gratuita, dar pentru a putea beneficia de ea iti trebuie cunostiinte multe si timp mult alocat.

Trebuie totusi sa retiin ca algoritmii SEo se modifica permanent, ultima modificare remarcata de mine este ca google a inceput sa aduca rezultate mult mai personalizat, adica daca eu am cautat ceva si am dat click pe niste siteuri si am petrecut ceva timp pe ele, data viitoare cand voi cauta acelasi lucru imi va aduce prima oara aceleasi siteuri sau bloguri pe care am intrat inainte, chair dac altele e posibil sa fie mai relevante.

Te las sa vezi filmul pentru ca despre asta vom mai discuta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *