Promovare online despre SEO ranking

2 noiembrie 2017

In articolul si filmul acesta din seria de filme despre promovare online as vrea sa va vorbesc despre SEO ranking. Pentru cei care inca nu stiti SEO ranking este modalitatea prin care Google diferentiaza siteurile web relevante de cele mai putin relevante.

Rankingul este un scor care este acordat motorului de cautare fiecarei pagini de pe internet, iar acest scor insoteste pagina pe toata durata ei de viata putand scadea sau putand sa se mareasca in functie de actiunile oamenilor.

Ce este SEO ranking?

In principiu, rankingul defineste SEO off site, adica actiunile care le faci pentru imbunatatirea SEO in afara siteului sau blogului tau. Ceea ce mai trebuie sa stiti este ca trebuie sa luptati pentru a obtine un ranking bun pentru fiecare pagina din siteul sau blogul vostru, iar linkurile care trimit vizitatori catre siteul sau blog vostru trebuie sa fie linkuri relevante, astfel incat rankingul paginii voastre sa creasca.

Scorul se imbunatateste foarte greu si respecta un principiu simplu: cu cat vorbesc mai multi despre tine cu atat inseamna ca esti mai relevant si vei avea un scor mai mare. Acest scor este motivul pentru care un site nou nu va putea aparea in cautari google inaintea unui sitee vechi, decat daca acel site vechi nu a facut ceea ce trebuie in materie de ranking.

Teoretic, despre un site vechi ar trebui sa se vorbeasca mai mult decat despre un site nou si ar trebui sa existe mai multe linkuri relevante care sa trimita catre el decat un site nou, de aceea teoretic un site nou nu poate obtine un ranking mai bun decat un site vechi.

Casa aflati mai multe despre ranking o sa va las sa vedeti filmul, trebuie sa va spun ca in film fac referire la un site DMoz care nu mai exista la momentul actual, el fiind inlocuit de alt site:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *