WebTalks Promoveaza-te smart ca sa vinzi inzecit

6 noiembrie 2017
WebTalk promoveaza-te smart ca sa vinzi inzecit

WebTalk promoveaza-te smart ca sa vinzi inzecit

Incepand de astazi am deschis sesiunea de inscriere la conferinta WebTalks Promoveazat-te smart ca sa vinzi inzecit. Conferinta se va tine anul asta in Bucresti si Craiova, iar la inceputul anului viitor in celelalte orase: Iasi, Timisoara, Cluj.

La conferinta o sa discutam despre canalele de promovare online si am sa-ti dau date si cifre concrete din experienta mea cu canalele de promovare pe care le-am folosit. O sa discutam despre retelele sociale si despre cum le poti folosi eficient si cu rezultate bune.

O sa discutam despre facebook si despre promovarea pe facebook, despre rezultate si ROI (return of investment).

O sa discutam despre canale de promovare online cum ar fi newsletter, sms, youtube si iti voi prezenta beneficiile acestora si rezultate obtinute.

Toate datele si toate situatiile despre care vom discuta te vor face pe tine sa poti lua decizii in cunostiinta de cauza legate de canalele pe care vrei sa le folosesti, despre sumele pe care vrei sa le investesti sau esti dispus sa le investesti pentru promovare online.

Asa cum am promis de la inceput de cand am deschis blogul acesta eu vreau sa va ajut sa incepeti si sa cresteti un business online cu resurse putine si cu eficienta maxima. Pentru asta vreau sa va ofer date pentru a putea lua decizii corecte si informate, iar rolul acestor conferinte exact acesta este, acela de a fi informati si de a sti ce sa faceti si cum sa face.

Seria de conferinte incepe in Bucuresti in 18 Noiembrie si Craiova in 25 Noiembrie fiind urmate, asa cum v-am obisnuit, de workshopuri, workshopuri in care facem practic ceea ce va prezint la conferinta.

Te astept sa te inscrii pentru a putea afla informatiile pe care vreau sa ti le impartasesc, informatiile sunt relevante si sunt date certe si concrete, nu povesti.

In continuare poti vedea filmul de prezentare :

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *