Logo personalizat

2 decembrie 2017

Logo-ul este imaginea care defineste un business si care transmite un mesaj clientilor tai, de aceea exista niste unelte pe care le poti folosi ca sa-ti faci un logo personalizat. Bineinteles ca un logo se poate face si folosind Paint din Windows sau Gimp (o unealta de editare foto extrem de avansata din linux), dar daca nu ai experienta e un pic mai dificil (v-am indicat niste unelte gratuite, o alta unealta gratuita si extrem de usor de folosit este pixlr, despre care am mai scris in alte articole).

Din punctul meu de vedere noua celor care nu facem grafica pe calculator, dar vrem sa crem si noi un logo din cand in cand, ne trebuie un tool care sa fie extrem de simplu de folosit, intuitiv si care, eventual, sa aiba multe sabloane pe care sa le modifici si sa le poti personaliza extrem de usor. Un astfel de tool este extrem de util celor ca mine care nu prea au habar sa deseneze, dar care vor totusi vor sa-si puna amprenta pe un logo care sa reprezinte propria companie.

Pentru asta va recomand sa folositi canva.com, un site web extrem de util pentru crearea de logo personalizat. Este extrem de intuitiv, usor de folosit si are o gramada de templateuri pe care sa puteti lucra si care sa va dea idei pentru logo-urile voastre personalizate. Site-ul este usor de folosit, este rapid si cred ca oricine il poate folosi daca are minime cunostiinte de utilizare computer. In templateurile pe care vi le ofera cei de la canva puteti face mosificari foarte usor folosind librariile lor sau folosind propriile voastra fotografii sau desene.

Nu este resrictiv si te lasa sa iti folosesti imaginatia pentru a putea avea la final un logo personalizat pentru afacerea ta sau pentru siteul tau. Dupa ce finalizezi logoul te lasa sa il descarci in mai multe formate si nu adauga watermarkuri sau alte chestii peste imagine, ceea ce e foarte bine din punctul meu de vedere.

Va lasa sa utilizati siteul si dupa aceea sa-mi spuneti parerea voastra. Daca mai stiti si alte unelte gratuite de genul asta (da, canva.com e gratuit) scrieti la comentariica sa poata beneficia si altii de astfel de unelte utile.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *