Servicii

12 iunie 2017

Serviciile pe care vi le oferim sunt urmatoarele:

Consultanta pentru crearea site/blog. Va ghidam si sa consiliem in fiecare pas pe care il faceti de la alegerea numelui pana la realizarea site-ului/blog-ului. Acest proces poate fi facut de catre dumneavoastra sau de catre noi pentru a face toate operatiile corect si in cel mai scurt timp pentru a fi online cat mai rapid. Va ajutam sa instalati, sa configurati si sa personalizati site-ul/blog-ul dumneavoastra.

Realizare aplicatii pe platforme web. Va putem crea orice aplicatii web de care aveti nevoie, de la simple formulare pana la aplicatii complexe gen ERP. Avem experienta mare in procese de business si in optimizari de procese, de aceea va putem consilia pe tot parcursul dezvoltarii pentru a putea avea rezultatele cele mai bune la costuri totale transparente si corecte.

Administrare site-uri/bloguri. Iti administram site-ul/blog-ul pentru ca avem experienta mare. Administrarea presupune si operatii delicate in bazele de date sau dezvoltari, integrari cu platformele existentesi si rezolvari rapide ale problemelor care apar astfel incat sa va maximizam performanta prezentei dumneavoastra online. Putem sa va acordam asistenta in rezolvarea problemelor aparute la site atat in probleme punctuale cat si pe baza de abonament.

Promovare si prezenta pe retelele sociale. Suntem conectati pe retelele sociale si va putem ajuta sa va promovati, in special pe Linkedin, de asemenea va putem ajuta sa va creati paginile pe retelele sociale si sa va cream o comunitate.

Pentru orice servicii va rugam sa ne conectati la adresa adesoft@adesoft.ro sau la 0729148238.

Proiecte realizate de noi

User manual archive – un site in care va puteti arhiva manualele de utilizare ale device-urilor pentru a avea acces la ele oricand si de pe orice device.

Email – email sender machine. O aplicatie profesionala pentru trimis emailuri si campanii de email marketing.

WebPark – soft adiministrare flota. O aplicatie software prin care puteti face administrarea flotei dumneavoastra.

Excel Specialist – un site in care discutam despre excel.

Logistic-specialist.com – site-ul de consultanta logistica si transport.

Goblen Krif – pentur ei am dezvoltat o aplicatie de contabilitate primara care se lega cu baza de date a magazinului virtual si preia din baza de date comencile, face raportari si se leaga cu firma de curierat, emite AWB-uri si emite documentele pentru livrarea cu posta romana.

No Comments