Software

1 noiembrie 2017

Aplicatii software facute de noi:

Solutii software:

GDPR check – aplicatie care le permite utilizatorilor sa verifice in timp real daca au date care intra sub incidenta GDPR la voi sau nu si sa ceara, din aplicatie, stergerea lor.

WebWMS – solutie software gratuita pentru managementul depozitelor.

WebInventory – asistentul tau la inventar. Un software web cu ajutorul careia se poate face invetariere. Este facuta pe platforma web (Apache) folosind php, MySql, jQuery si html. Permite inregistrarea de utilizatori, inventariere produse prin scanare coduri de bare.

Emailer – email sender machine, un software care permite trimiterea de campanii de email marketing in mod profesional. Aplicatia permite trimiterea de emailuri atat prin serverul propriu cat si prin alte servere.

WebPark– un software gratuit pentru managementul parcului auto. In varianta gratuita aplicatia e limitata la 50 de masini si 1 singur utilizator. Exista si varianta fara limitari, cu o taxa fixa lunara.

Conference Management – software pentru administrarea participantilor la conferinte. Permite inregistrarea participantilor, managementul lor, emiterea de facturi proforme. Inregistrarea participantilor se face automat la fel ca si emiterea de proforme.

Calcul cost pe km – un software web simplu care permite transportatorilor sa isi calculeze costul pe km. Aplicatia este gratuita si poate fi utilizata de oricine doreste fara limitari.

Route optimisation – un software web simplu care face optimizarea unei rute de distributie cu mai multe descarari. E o aplicatie gratuita care poate fi folosita fara limitari.

MarketMonitor – solutia care va ajuta sa monitorizati piata cu ajutorul agentilor de vanzari.

Calcul costuri distributie – o aplicatie cu ajutorul careia iti poti calcula costurile de distributie pe client pe kg. Sau pe o alta unitate de masura pe care o folosesti tu.

Bloguri se site-uri:

Logistic Specialist – site de presentare pentru serviciile de consultanta logistica.

Logistic Specialist – blog in care discut despre logistica , transport, depozitare, management, supply chain.

Logistic SpecialIst Magazine – site de stiri si noutati din logistica.

Excel Specialist – blog in care discut despre excel si cursuri de excel.

No Comments