Produse de vanzare pe site

Astazi am inaugurat o noua pagina pe site: pagina de produse. Avem 2 produse pe care le puteti achizitiona, sunt 2 DVD-uri care contin tutoriale video despre cum faci, pas cu pas, ca sa iti asiguri prezenta online.
Asa cum va spuneam si in alte articole WordPress este o platforma extrem de versatila, iar acum in platforma wordpress a Adesoft am adaugat un mic magazin virtual din care se pot comanda produse.
DVD-urile contin 29 (13 si respectiv 16) tutoriale video care te ghideaza pentru a face prezenta ta online vizibila. Tutorialele incep de la alegerea numelui de domeniu, alegerea gazdurii, setarea gazduirii, intalerea si configurare WordPress, cum instalezi module, cum scrii un articol, cum modifici tema etc.
Sunt tutoriale utile pentru cei care nu au experienta si incep sa isi faca o afacere online.
Fiecare dintre cele 2 DVD-uri se pot achizitiona la pretul de 100 de RON tva inclus, iar daca achizitionati ambele DVD-uri aveti un discount de 10%, adica platiti 180 de RON in loc de 200. Livrarea se face contra cost cu Posta Romana sau cu curierul, puteti selecta preferinta dumneavoastra in momentul in care faceti comanda.
Livrarea se face rapid, avem stoc de DVD-uri, iar plata se face ramburs la primirea DVD-urilor.
Puteti vedea produsele pe noua pagina de produse, adici aici: http://adesoft.ro/produse/

Asteptam comenzile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *