Blog VS site partea 2 a

Am mai scris despre blog vs site si in alt articol dar revin acum pentru mai multe detalii. Blogul este de fapt un site cu continut dinamic, iar un astfel de detaliu este extrem de important atunci cand vorbim despre promovare specifica mediului online. De fapt, asta este singura diferenta notabila intre cele doua.

De ce blog si nu vlog? Si asta e o intrebare care mi se pune des si am sa va spun acum de ce: google, motorul de cautare cand cauta dupa cuvinte cheie, adica dupa text, gaseste text, video si poze. YouTube este si el un motor de cautare, dar care cauta doar intern si gaseste doar intern informatii relevante dupa cuvinte cheie, adica doar video. Daca faci vlog fara blog pierzi o parte importanta din posibilii clienti si vizitatori. De aceea, din punctul meu de vedere, o combinatie intre cele doua este cea mai buna cale de a beneficia de trafic din ambele parti, atat din Goolge cat si din YouTube.

Blogul fata de site are avantajul contintului nou si a continutului dinamic chestie care te va ajuta foarte mult la newsletter si la promovare. Au aparut si alte forme de promovare gen push notification care se bazeaza pe continutul nou de fiecare data si care functioneaza in acest fel (o sa scriu intr-un articol viitor despre asta).

Eu sunt adeptul blogului, dar cred ca stiti deja asta, si sunt adeptul continutului nou si a informatiilor care se succed continuu, dar chiar daca eu nu as fi adeptul unui astfel de continut in lumea asta online e foarte greu sa existi atat timp cat nu evoluezi si cat nu oferi informatii relevante tot timpul.

Te lasa sa vezi filmul ca sa=ti faci singur/singura o parere:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *