Emailer soft trimitere campanii de email … prezentare

In acest articol va prezint Emailer softul pentru trimis campanii de email marketing. In video vedeti cum functioneaza , cum se pot crea camapanii de email si ce facilitati are softul. Este un soft simplu care va permite sa trimiteti campanii de email marketing la baze de date mari de cateva sute de mii de emailuri. El a fost creat si testat astfel, dar la fel de bine poate lucra cu baze de date mai mici de cateva mii de adese de email.

Este configurabil si usor de folosit, permitand segmentarea bazei de date dupa cum doreste utilizatorul pe baza a 3 criterii principale (citeriile vi le detaliez in film).

Emailer este un soft pe care noi il folosim pentru campaniile noastre de email de peste 4 ani, dar pe care abia in ultima luna ne-am hotarat sa-l facem comercial si sa-l punem la vanzare. Emailer softul care te ajuta sa trimiti campanii de email marketing poate sa trimita atat prin serverul tau de email cat si rin alte servere de email gen Amazon SES, Yahoo, Gmail sau Outlook.

In film o sa vadeti ca e usor de folosit si simplu, fara sa ridice probleme unui utilizator obisnuit. Asa cum stiti deja, sau daca nu stiti va spun eu acum Emailer vine la pachet un know how si un set de reguli de bune practici care va ajuta sa va sporiti sansele ca emailurile trimise sa ajunga in inboxul clientilor vostri.

Modul de trimitere si regulile de trimitere a emailurilor fac ca emailurile voastre sa aiba mari sanse de a ajunge in inboxul clientilor vostri, iar regulile de bune practici in trimiterea de emailuri sunt mai importante decat softul pe care il folositi pentru a trimite emailuri.

Avantajele softului de trimitere campanii de email marketing Emailer le puteti citi aici.

Va lasi sa vedeti filmul despre prezentarea Emailer email sender machine:

Comentarii

  1. […] dintre cele mai ieftine si mai folosite metode este email marketingul (pentru ata puteti folosi Emailer) pentru ca permite crearea de evenimente repetitive care sa duca la „asteptari” si […]

  2. […] Un astfel de soft extrem de performant este EMailer – solutia automata de email marketing.  […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *