Promovare online despre SEO

Promovare online are mai multe segmente, sa le zic asa, iar unul dintre segmentele importante este SEO. Seo este un acronim de Search Engine Optimization si este folosit foarte mult de catre google.

Seo inseamna de fapt, simplistic vorbind ca pagina ta sa apara pe prima pagina din google atunci cand oamenii cauta produse sau servicii pe care tu le oferi. Promovarea online prin SEO e ceva ce trebuie sa ai in vedere atunci cand vrei sa faci promovare online. Contrar asteptarilor un SEO bun pentru siteyl tau nu inseamna ca siteul trebuie sa apara pe prima pagina din google atunci cand cauti dupa numele site-ului. O sa fiti uimiti dar sunt site-uri care nu apar pe prima pagina atunci cand cauti dupa numele lor (ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un absolut dezinteres si greseli majore in SEO pe care proprietarul site-ului le face). O sa va dau un exemplu pe care l-am gasit ieri: cabina-dus.ro . Daca cauti pe google cabina dus site-ul asta va aparea bia pe a doua pagina pe la jumatate fiind intrecut de siteuri ca dedemen, practiker, romstal, emag etc.

Daca ii stiti pe cei de mai sus sau tu ai probleme de genul asta cu SEO suna-ma pentru ca te pot ajuta, A nu avea SEO e la la fel de grav ca a nu avea site in 2017.

SEO nu inseamna ca vei fi pe prima pagina daca cauti dupa numele siteului, dar include asta, iar daca nu apari pe prima pagina nici dupa numele siteului e grav de tot. SEO inseamna ca apari in prima pagina din google atunci cand potentialii cleinti cauta produse sau servcii ca ale tale si nu dupa numele siteului pentru ca ei nu iti stiu siteul. Ei o sa-l afle abia dupa ce intra pe el.

Sper ca v-am facut curiosi si o sa va alsa sa vedeti filmul:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *