Cum faci filme pentru YouTube

In articolul asta va explic cum poti face filme HD pe care sa le pui pe Youtube cu un buget redus.  Cand am inceput aventura YouTube am inceput sa citesc pe internet despre echipamentele cu care sa filmez in HD.

Mai toata lumea imi arata echipamente de sute de euro (peste 500 de euro) pe care ei le laudau ca ar face filme extraordinare. Nu spun ca nu e asa, numai ca, din punctul meu de vedere bugetul este foarte mare pentru a incepe promovarea pe un canal nou, canal pe care nu l-ai mai folosit inainte si nu poti estima rezultatele.

Echipamentele pe care le folosesc eu costa maxim 500 de Ron, asta daca vrei sa adaugi si microfon la echipamente, dar se poate si fara pentru ca acea camera Logitech pe care eu o folosesc are 2 microfoane stereo care inregistraza foarte bine.

Camera despre care vorbesc este asta: Logistech 920 HD Pro Webcam, pretul pentru camera asta este intre 300 si 350 de RON cu tot cu TVA. Cred ca de black Friday o puteti lua si mai ieftin.

Va mai trebuie un trepied, chiar daca credeti ca nu e util va spun ca e foarte util, iar pentru 100 de Ron cat costa unul nu merita sa nu il achizitionati. Trepiedul pe care il folosesc eu e asta: Trepied Hama.

El e peste 100 de Ron in mod normal, dar il gasiti sub 100 de Ron in perioada de reduceri.

Mai am un microfon lavaliera, care are un cablu de 3 metri si pe care il folosesc in ultima perioada. Nu stiu cat costa pentru ca il am de cel putin 10 ani si nu cred ca se mai gaseste modelul, dar pot sa va garantez ca nu am dat mai mult de 10 euro pe el.

Toate echipamentele astea se conecteaza la un laptop, iar pe laptop trebuie sa ai un soft de inregistrare, eu folosesc softul din Windows10 numit Camera.

Dupa ce inregistrati filmul va trebuie un soft de prelucrare video, pentru asta eu folosesc Movie Maker, soft care gratuit si care e foarte bun.

Toate astea fiind zise va las sa vedeti filmul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *