Cum sa te promovezi gratuit

Astazi am sa te invat cum poti sa te promovezi gratuit si sa te vada foarte multa lume.

Probabil ca v-ati dat seama ca eu scriu aceste articole in ideea de a va invata sa faceti lucrile cu costurile cat mai mici. Daca sunteti proprietari de afacere mica (dar nu numai) nu prea aveti bani de promovare continua si facuta de catre profesionisti. E normal sa se intampla asa, cu toate astea aveti nevoie de vizibilitate mare astfel incat sa fiti vazuti de cat mai multa lume.

Regula de la care trebuie sa plecati la inceput este ca nu conteaza daca acei oameni sunt targetati sau nu, ideea e sa va faceti afacerea cat mai vizibila (sa te promovezi gratuit cat mai mult), in final din toti cei care va vad raman cu voi cei care trebuie si care vor deveni clientii vostri.

O metoda despre cum sa te promovezi gratuit sunt evenimentele si locurile publice. Dar nu e suficient sa fiti prezenti acolo ci trebuie sa va vada lumea, iar acum am sa va spun o metoda prin care aproape toata lumea de la eveniment va poate vedea afacerea si un scurt mesaj pe care il transmiteti voi, asa ca fiti atenti…

Atunci cand mergeti la un eveniment sau intr-un loc public sunt foarte multi oameni care au telefoane mobile. De obicei, in astfel de locuri oamenii cauta retele WI-FI la care sa se conecteze si or sa se uite la retele WI-FI din locatia respectiva ca sa vada la care sa se conecteze. BUN! Ce ar fi daca va activati funtia de hotspot de pe telefon, iar retelei voastre ii dati numele business-ului vostru cu un scurt mesaj pe care vreti sa-l transmiteti. De exemplu, eu merg la evenimente si vreau sa promovez WebWMS, iar hotspotul meu este asa WebWMS – free WMS solution (intra aici sa vezi si ce e WebWMS). In felul asta sunt convins ca toti cei de la eveniment vor vedea ceea ce vreau eu sa promovez, iar daca las reteaua fara parola impactul va fi si mai mare. Mai trebuie respectata o regula, aceea de a fi la eveniment putin inaintea celorlalti si de a pastra reteaua activa pe tot timpul evenimentului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *