Cum sa faci reduceri in criza la departamentul IT

Criza in care suntem este una dintre cele mai dure pe care le-am traversat, de aceea e foarte important sa faci reduceri in toate departamentele inclusiv la departamentul IT.

In articolul asta o sa-ti dau o idee despre cum sa faci reduceri.

Cum sa faci reduceri in criza

In criza reducerile de costuri sunt principala arma cu care poti lupta pentru a supravietui. Asta pentru ca aceste reduceri se fac in interiorul companiei si sunt in controlul tau. De obicei achizitia de computere sau laptopuri se fac cu tot cu sistem de operare. Asta pentru a evita complicatii ulterioare. In firmele mici nu e recomandat sa cumparati licente corporate de volum pentru sistemele de operare (si o sa vedeti ca nici in companiile mari nu mai e bine sa faceti asta). De aceea, a cumpara computerul cu tot cu sistem de operare pare o optiune buna. Dar si costisitoare in acelasi timp. Sau mai costisitoare decat daca cumperi acelasi echipament fara sistem de operare.

Exista posibilitatea de a cumpara computerele fara sistem de operare urmand ca sistemul de operare a fie instalat ulterior pe computer. Si vorbim de Windows nu de alte sisteme de operare. O solutie sa faci reduceri este sa procedezi astfel. Pretul computerului va fi mai mic fara sistem de operare decat cu sistem de operare. Sistemul de operare Windows 10 Profesional il poti instala ulterior gratuit. Da, ai citit bine, gratuit. Windows ofera o astfel de posibilitate. Diferentele dintre unul cu licenta si unul gratuit sunt minore si nu iti afecteaza activitatea.

Ca si timp de instalare vei avea acelasi timp chit ca iei computerul cu sistemul pe el, chit ca instalezi ulterior sistemul de operare. Si totul e legal. Uite aici un film in care iti demostrez asta:

Concluzie

Diferenta dintre un computer cu sistem de operare pe el si acelasi computer fara sisstem de operare pe el ajunge si la cateva sute de euro depindezand de cmputer. La ultimul meu computer achizitionat diferenta a fost de 2500 de ron (e vorba de un laptop performant de gaming)

Asta este doar un exemplu de cum poti face reduceri in criza la departamentul IT.

Eu te pot ajuta sa faci asta, iar daca vrei sa lucram impreuna poti alege unul dintre abonamentele de suport si mentenanta IT pe care le oferim. Ai aici mai multe detalii despre abonamente: https://adesoft.ro/suport-si-mentenanta-it/

Comentarii

  1. […] Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Cum sa faci reduceri in criza la departamentul IT […]

  2. […] Daca ti-a palcut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cum sa faci reduceri in criza la departamentul IT […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *