Despre noi

Povestea noatra incepe prin 2004-2005 cand am inteles ca web-ul si tot ceea ce este legat de el va deveni foarte important pentru noi. De atunci am inceput sa creem propriile site-uri web pe niste platforme deja facute, care trebuiau configurate (Joomla), tot atunci am facut si primul magazin online pentru una din firmele la care lucram (tot pe Joomla).

La inceputuri, asa cum e pentru toata lumea, nu prea aveam bani, dar aveam timp si am folosit timpul asta sa invatam cam tot ceea ce se poate despre web: programare, promovare, retele sociale; iar in toata aceatsa perioada am acumulat mult know-how, iar acum vrem sa transmitem acest know-how catre voi pentru a va ajuta sa fiti mai buni, sa intelegeti si sa utilizati uneltele pe care web-ul le pune la dispotie in folosul si beneficiul vostru.

Ulterior am dezvoltat servicii de suport si mentenanta IT, servicii care le-am oferit initial prietenilor si unor clienti. Suntem pasionati de ceea ce inseamna IT, web si programare si de aceea facem totul cu placere. Ne place sa avem clienti fericiti pentru ca daac clientii sunt fericiti dezvoltam relatii de durata.