Servicii

Serviciile pe care vi le oferim sunt urmatoarele:

Consultanta pentru crearea site/blog. Va ghidam si sa consiliem in fiecare pas pe care il faceti de la alegerea numelui pana la realizarea site-ului/blog-ului. Acest proces poate fi facut de catre dumneavoastra sau de catre noi pentru a face toate operatiile corect si in cel mai scurt timp pentru a fi online cat mai rapid. Va ajutam sa instalati, sa configurati si sa personalizati site-ul/blog-ul dumneavoastra.

Realizare aplicatii pe platforme web. Va putem crea orice aplicatii web de care aveti nevoie, de la simple formulare pana la aplicatii complexe gen ERP. Avem experienta mare in procese de business si in optimizari de procese, de aceea va putem consilia pe tot parcursul dezvoltarii pentru a putea avea rezultatele cele mai bune la costuri totale transparente si corecte.

Administrare site-uri/bloguri. Iti administram site-ul/blog-ul pentru ca avem experienta mare. Administrarea presupune si operatii delicate in bazele de date sau dezvoltari, integrari cu platformele existentesi si rezolvari rapide ale problemelor care apar astfel incat sa va maximizam performanta prezentei dumneavoastra online. Putem sa va acordam asistenta in rezolvarea problemelor aparute la site atat in probleme punctuale cat si pe baza de abonament.

Promovare si prezenta pe retelele sociale. Suntem conectati pe retelele sociale si va putem ajuta sa va promovati, in special pe Linkedin, de asemenea va putem ajuta sa va creati paginile pe retelele sociale si sa va cream o comunitate.

Pentru orice servicii va rugam sa ne conectati la adresa adesoft@adesoft.ro sau la 0729148238.